Misija održivosti

Pomažemo ljudima da budu sigurni u svoje oralno zdravlje tijekom svog života partnerstvom sa strukom kako bismo poboljšali svakodnevne navike oralne njege kroz obrazovanje i poticanje.

Cilj nam je smanjiti prevalenciju problema koji se mogu spriječiti našom beskompromisnom znanošću i stručnim znanjem kako bismo pomogli ljudima da učinkovito i sigurno kontroliraju svoje zdravlje. Uvijek težimo pakiranju i formulama koje poštuju planet.

 • Partnerstvo sa strukom

  Profesija je u središtu onoga što jesmo: pomažemo u obrazovanju budućih stručnjaka na sveučilištima i surađujemo sa stručnjacima kako bismo razvili i poboljšali našu znanost. S jednim zajedničkim ciljem: bolje oralno zdravlje za sve.

 • Znanost o oralnom zdravlju

  To je srž svega što radimo, kako bismo pomogli ljudima u njihovim svakodnevnim problemima sa zdravljem zuba: karijes, osjetljiva bol, erozija cakline, žutilo zuba. Kako bi bili osnaženi da žive svoj život punim plućima i spokojno.

 • Obrazovanje i njega

  Dajemo ljudima sigurnost u njihovo oralno zdravlje: pružamo savjete, odgovaramo na pitanja i dijelimo svoje znanje sa svima. Idemo tamo gdje nas ljudi trebaju: u škole kako bismo obrazovali djecu, na terenu kako bismo pružili skrb ljudima i bili partneri s dobrotvornim/nevladinim organizacijama, u ordinacije dentalne medicine kako bismo pružili vrhunsku skrb.

Naša prva tuba paste za zube koja se može reciklirati

recycelbare Zahnpastatube
 • KUPUJTE PAMETNO.

  Kada odaberete ovu tubu paste za zube, aktivno pomažete u zaštiti okoliša.

 • KORISTITE PROIZVOD. UŽIVAJTE!

  Koristite tubu kao i obično i istisnite je dok se pasta za zube u potpunosti ne potroši.

 • RECIKLIRAJTE TUBU.

  Naša tuba koja se može reciklirati nije namijenjena odlagalištu, već će biti pretvorena u koristan proizvod.

   

Zajedno možemo napraviti razliku.

recycelbare

Napravljen za budućnost: tuba koja se može reciklirati

 

S ponosom predstavljamo našu tubu paste za zube koja se može reciklirati. Svake godine milijarde tuba zubne paste završe na odlagalištima. Kao vodeća tvrtka za oralnu njegu, željeli smo stvoriti alternativu koja se može reciklirati. Ponosni smo što ovim otkrićem doprinosimo zelenijoj budućnosti za generacije koje dolaze. Ovu tehnologiju dijelimo sa svim drugim tvrtkama jer vjerujemo da je jako važna.